Sunday, September 12, 2010

KiSaH HaRi RaYeR...

Assalamualaikum & Salam Eidul~Fitri buat pembaca semua.... Tak kisah la ada pembaca ke tak... Asalkan hati aku sentiasa gembira menulis & berkongsi cerita..... Hari ni dah hari raya yang ke-3.... Smalam aku baru je sampai dari Kuala Lumpur.... OK.... OK.... Meh la aku ceritakan semuanya dari awal k....

8 September 2010 ~ Bertolak pulang ke kampung tercinta (Ayer Pa'abas Alor Gajah, Melaka)
9 September 2010 ~ Hari bantai (msk rendang ayam & daging, rbs ketupat & bakar lemang)
10 September 2010 ~ Hari Raya Aidilfitri (Solat sunat, Ziarah kubur, makan & sesi mohon maaf)
Petang hari ~ Bertolak pulang ke Cheras, Kuala Lumpur (umah Abg Ngah)
11 September 2010 ~ Ke Kajang ziarah kubur & berkumpul di umah Mak Usu
Petang hari ~ Bertolak pulang ke Kuantan


Lemang buat sendiri tau.....

Our Family....

Me, Attien & Kak Fuzah....

My Lovely BF Haiqhal...

My Mom, Kak Ngah & Haiqhal...

Kak Long & Haiqhal...

Abg Lang & Haiqhal...

Kak Ngah & Abg Ngah....

My Mom tengah collect hadiah!!!!

Walaupun tahun ni aku tak berapa rasa nak beraya, but i'm still happy coz dapat bersama dengan my family and all my cousins... Love them so much!!!!! Mmmuuaaahhhh!!!!!

Anyway....
Dapat MMS dari adik aku pagi raya....
Baju raya sama purple...
Like adik like abg la kan????
Ni blum lagi ngan sorang lagi....
Sama purple jugak....
Tunggu....
Hahahaha....

Cuba teka gambar sapa kat kad raya atas kepala adik aku ni?????
Hahahahaha......

My Little bro Duwe & Little Sis Mimie....

p/s: Tahun Depan aku plak memberi duit raya....
XD

6 comments:

  1. xsabar tngu thun depan...
    gatal gler tngan nie..haha...

    ReplyDelete
  2. ok....
    kamu sangat siot attien....
    diam2 sudah....
    hahahahaha

    ReplyDelete
  3. Mahu duet raye jugak taun depaaaaan! :)

    ReplyDelete
  4. saye mmg suke gedik dgn kamu :))

    ReplyDelete