Friday, February 26, 2010

MaKaN!! MaKaN!! MaKaN!!

Howdy guys!!!!!!
Dah lama x update blog ni....
Sangat busy menguruskan dinner.... Dah dekat sangat....
Next week jer... Huhuhuhu.....
Tanx kepada kawan2 yang banyak membantu......

OK2.... Sebenarnyer ni nak cter skit pasal malam tadi.....
Kitowang ada la program skit ngan member2 yang rapat.....
Member mana lagi???? Kami2 ni la.... Hehehehehe.....
Benda ni sebenarnyer last minute....
Diowang ajak lepak kat TC.... So, aku pun ikut je la kehendak mereka....

Firts, just wanna to give credit to Datin Erin coz belanja kitorang makan KFC....
Kenyang gler siot!!!!!
Second, credit to Puan Sri Syahira coz belanja kitowang makan ice-cream....
Hehehehehe.... Tanx so much!!!!!!
And tak lupa jugak pada member2 yang lain coz spend time n jemput aku join korang....
Hilang skit stress n tension aku....
Korang pun tau kan????? Tanx for supporting me....
=)



p/s: Boo sangat tensi tapi cuba memuhasabah diri.... Insya Allah.....

2 comments:

  1. tau xper....
    hahahahahaha
    kak bab bila lagi nak belanja????

    ReplyDelete