Monday, March 29, 2010

aKu KeNa TaG?!?!?!?!?!?

Aiyo!!!! Tak reti betul aku kalau nak jawab soalan cepumas ni tau.... Tak suka sangat2!!!!! Hahahahaha.... Tapi memandangkan si Lisa one of my best friend ni dah tag aku, so kena jugak la aku menjawab segala persoalan yang diutarakan.... So, sila teliti segala jawapan yang telah dijawab....

Siapakah diri anda di rumah?
I'm very simple person who like to cook for my family....
I'm the youngest in my family but im not the manja one OK!!!!

Siapakah anda di samping rakan?
The kecoh boy....maybe? Ntah la.... But i think so....
Hahahahahaha.....

5 benda yang anda idamkan tapi masih belum tercapai:
1. Anugerah Naib Canselor (ANC)
2. Menunaikan umrah/haji
3. Blackberry and DSLR camera using my own money (end of 2010)
4. Holiday to Bali using my own money (end of 2010)
5. Be one of the richest man in Malaysia (insya Allah...)

Siapakah pasangan anda?
***** ***** *******
Hahahahahaha.....

5 perkara yang paling anda suka tentang pasangan anda:
1. Senyuman
2. Keikhlasan
3. Kematangan dalam berfikir
4. Perwatakannya yang sangat sempoi
5. Berwawasan
Siapa dia?!?!?!?!?! Hahahahahaha...

Bilakah tarikh anda couple?
** Feb 20**
Betul ker?!?!?!?! Hahahaha....

Apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda?
Takde kot.... Semuanya manis.... Biarlah menjadi rahsia...
Hahahahaha... Gler poyo aku neh!!!!

Lagu tema cinta anda?
Aku Punya Kamu (Faizal Tahir)

Apa perubahan yang ingin anda lihat dari pasangan anda?
Biarlah dia jadi dirinya sendiri.... Kerana dirinya yang sebegitu membuatkan aku jatuh hati padanya....
Wah gler la statement!!!!!

Aiyo!!!!! soalan tag ni sangat xleh blah ok!!!!! So ni je la jawapan yang aku leh bagi.... So, terimalah seadanya OK!!!!
=)

8 comments:

  1. nk gelak besar skali blh?
    agagagagagagagagagagagagagagagagaaga xp
    lisaaaa! tag agi soalan cmni ;p

    ReplyDelete
  2. hahaha sya..insya Allah..kalu dapat lagi ;P

    thanks for taking the time bo =)
    siapakah si dia agak nye ek..?

    ReplyDelete
  3. lisa: ada kew?????
    hahahahahaha.....
    biarlah saya je yang tahu....
    =)

    sya: ko jangan nak memandai k!!!!!

    ReplyDelete
  4. wahhhh cepucemasss!!! hahaha :D

    ReplyDelete
  5. batch: tau ke sapa???? n persoalannyer.... ada kew???? hahahahahaha

    ReplyDelete
  6. MACAM TAWUUUUU JEEEEEEEE!! OMG SOROK2 GILE ;P

    ReplyDelete