Sunday, August 1, 2010

Na Na Na Na Na...... GaNu KiTe!!!!!!

Date: 30 & 31 July 2010
Location: Kuala Terengganu
Mood: Happy + Penat
Person Involve: Me, Miss Diana & Mr tuttt....

Hahahaha... Sebenarnye tujuan ke Terengganu ni untuk menemani my lecturer ke kenduri kawan dia.... So, aku pun ikut jela..... Bertolak ke Terengganu pada jam 7.20 malam 3ohb... Sebelum bertolaknyer, sangat banyak ceritanya dan tak pe la mungkin tak larat nak cerita kat sini... Sangat lawak.... Hahahahaha...... Kami bertiga ni dalam kereta paham2 la riuh ok.... So, tiba di sana pada jam 11 lebih & sangat penat untuk mencari hotel.... Sumenyer full house!!!! Aiyo!!! Orang Terengganu hujung minggu tak reti nak tido umah ker???? Habis hotel takde yang available n nasib baik la ada jugak setelah puas round bandar KT tu.... Huhuhuhu...

Pada keesokan harinya, setelah kenyang melantak di kenduri kawin, kami pun bergerak la ke Taman Tamadun Islam. First time n sangat seronok di sana!!!! Yeay!!!!
=D

Nice kan????
=D

Membaca jambatan ilmu...
Hahaahahaha poyo!!!!

Akhirnye tercapai jugak hasrat aku nak ke suatu tempat....
Taj Mahal!!!!!!
Hahahaha....
Aku dah sampai....
Korang dah????
=P

5 comments:

  1. besh2..
    ble nk bwk kami lakkkk??
    huhuuhu

    ReplyDelete
  2. beres je...
    nanti kita plan sesama...
    =D

    ReplyDelete
  3. batch: memang best pong!!!!!!
    arie: im going with my lecturer ok

    ReplyDelete